BackupBob Desktop 1.14.3 til Windows og Mac OS X

Seneste version (1.14.3) af vores backup software til Windows og Mac OS X er klar. Den nye version af vores software indeholder flere vigtige sikkerheds-og brugerfunktioner samt nogle mindre fejlrettelser.

For at gøre BackupBob endnu nemmere at navigere og redigere i, har vi forbedret vinduet til Bobdrive indstillingerne. Det indeholder fortsat de samme fantastiske funktioner, men vi har omstruktureret menuen for at gøre det hurtigere at navigere rundt i.

BackupBob Sikkerhed

BackupBob er et af de mest sikre cloud storage-tjenester på markedet, og giver brugerne mulighed for at kryptere alle filoverførsler. Dette forhindrer folk i at opfange filer, mens de bliver overført. Det betyder dog ikke at vi har løst den fysiske sikkerhed på din computer. Tyve kan være i stand til blot at tænde computeren og nemt få adgang til filer i din dokumentmappe. For at løse dette problem har vi tilføjet to nye nøglefunktioner, dokumentmappe kryptering og automatisk log ud.

Vil min software automatisk bliver opdateret?

Hvis du har BackupBob Desktop Software installeret, vil du se en pop op som beder dig om at opgradere inden for de næste par timer.

Comments are closed.